L'Escala (17130)

Carrer Sibil·la de Fortià, 2

Telèfon:

+34 972776204

Vol vendre?

L’ajudem a obtenir el valor actual de la seva propietat de forma gratuïta. Si us plau, ompli el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè en breu.

Vol Comprar?

Si vol comprar una propietat tindrà en el nostre equip la més responsable atenció i assessorament. Expliqui’ns quins són els seus plans i les seves necessitats, envieu-nos el seu contacte i el trucarem.

Vol més informació?

Contacta amb nosaltres i ens posarem en contacte el mes aviat possible.

  • Immosol L'Escala
  • UBICACIÓ
  • MAPA

Qui Som

Immosol és una agencia immobiliària de recent implantació a L’Escala, encara que tenim una àmplia experiència en el sector, sent conscients i coneixedors del mercat immobiliari a la nostra zona.

Els nostres agents estan totalment qualificats i duen a terme el seu treball amb la major professionalitat, honestedat i discreció per donar-li la solució que vostè necessita. Tenim un tracte completament personalitzat perquè sabem que cada persona és diferent.

Immosol s’especialitza en la intermediació de compra venda de béns immobles a L’Escala i voltants, tant en el cas de pisos, apartaments, terrenys, viles o cases de poble, entre d'altres. També ens ocupem de la compra venda d'immobles comercials, oficines, botigues i edificis industrials.

Gràcies a la nostra xarxa de col·laboradors professionals, l’ajudem a la recerca de compra o venda d’immobles tant a L'Escala com a diferents pobles de la Costa Brava.

Els podem atendre en francès, anglès, castellà i català

No dubti en contactar-nos, estem a la seva disposició.

Ubicació

 Immosol L'Escala

Adreça:

Immosol L'Escala

Carrer Sibil·la de Fortià, 2

17130 - L'Escala

(Girona)

ES

Telèfon de contacte:

+34 972776204

+34 972776204

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, puede ver nuestra política de cookies, aquí. Si continuas navegando entendemos que acepta nuestra política.