L'Escala (17130)

Carrer Sibil·la de Fortià, 2

Telèfon:

+34 972776204

Rang de preu: de: a

Arquitecte

Arquitecte

Per a elaboració de Certificats Energètics i cèdules d'habitabilitat (obligatori a Espanya segons estableix la llei 235/2013 de 5 d'abril), Projectes d'Obra, Certificats d'Obra Nova, etc ...

Gestoria

Gestoria

Per a obtenció del NIE (número d'identificació fiscal) per als clients no residents, tramitació d'impostos, declaració de la renda, etc ...

Tràmit de Finançament

Tràmit de Finançament

En cas que no disposi d'un préstec hipotecari adequat a la seva necessitat, posem a la seva disposició la nostra experiència en el sector per ajudar-lo en tot el procés d'obtenció de finançament. El nostre objectiu és aconseguir-li la millor opció, negociant amb les diferents entitats líders en el sector bancari.

Assegurances

Assegurances

Treballem amb diverses companyies asseguradores per donar-li diferents opcions en l'assegurança de la llar, o qualsevol altre producte que garanteixi que el seu immoble disposa de les millors prestacions per a la seva seguretat i tranquil·litat, ajustant-nos sempre en la cobertura de les seves necessitats.

Reformes i Interiorisme

Reformes i Interiorisme

Li oferim un assessorament complet i personalitzat en la reforma i / o el disseny de renovació i distribució d'espais del seu immoble. Disposem d'un ampli ventall de professionals qualificats del món de la construcció (paleteria, fusteria, pintura, lampisteria, fontaneria, climatització, etc.), que l'ajudaran a realitzar les reformes necessàries en el seu immoble per convertir les seves idees en realitat.

Jardineria i Piscines

Jardineria i Piscines

Comptem amb un equip de jardineria i experts paisatgistes, que li oferiran un servei adaptat a les seves necessitats en el disseny i manteniment de jardins i piscines perquè pugui gaudir del seu espai exterior.

Llar

Llar

Li oferim la possibilitat de contractar serveis professionals de neteja de la seva llar, periòdica o puntual. També ens ocupem de la vigilància de la seva propietat en la seva absència, demani'ns informació sense compromís.

Lloguer de vehicles

Lloguer de vehicles

Disposem d'acords amb diverses companyies de lloguer de vehicles que posaran a la seva disposició una àmplia oferta de marques i models, per poder ajustar-se a les seves necessitats.

Traduccions jurades

Traduccions jurades

oferim servei de traducció jurídica i econòmica de qualsevol document necessari per a la compra del seu immoble. Serveis d'interpretació amb confidencialitat garantida i pressupostos sense compromís.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, puede ver nuestra política de cookies, aquí. Si continuas navegando entendemos que acepta nuestra política.